Sol i sinne

Att leva med solurtikaria.

Syskonträff

Publicerad 2012-08-12 22:53:22 i Reflektioner,

Efter en lång och slitsam helg med F:s sykon, halvsyskon, halvsyskons halvsyskon och styvsyskon är jag hemma igen. Sammanlagt var vi 14 vuxna och 10 barn som spenderade tid ihop i en sommarstuga och på Liseberg. Det var trevligt, men jag är inte van vid att vara såååååå många på mina syskonträffar så jag var till och med tvungen att ta en vilopaus från det hela vid ett tillfälle.

Igår kväll gick vi ner till stranden och några av barnen badade med några av de vuxna. Jag badade inte eftersom jag var rädd för att få utslag, även om det var på kvällen (kl 19) och jag hade tagit min medicin. När jag satt på strandkanten och såg en av papporna leka med sin dotter i vattnet blev mitt handikapp återigen så uppenbart. Ja, det kanske går över och ja, ska tänka positivt. Men det väcks ändå en sorgsenhet hos mig när jag inser att det där aldrig kommer att vara jag. Iaf inte i dagsljus. Och det känns så jävla jobbigt. Att inte kunna bada utomhus med mina barn. Att inte kunna leka med dem vid en lekplats. Att inte kunna ta en promenad med dem efter lunch. Jävla bajs.

Och jaaaa, det kanske bli bättre, jag veeeeet! Men just nu vill jag inte ha någon jävla hejarklack som står och peppar mig, jag vill bara vältra mig lite i min uppgivenhet. Jag ska vara peppig en annan dag, jag lovar.

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2012-08-13 21:04:30

Man måste få bryta ihop ibland för att kunna gå vidare! Kärlek!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-08-19 11:04:55

Fint att du bloggar igen...saknat dina texter Anja!

Postat av: Kristina Wirén

Publicerad 2012-09-21 11:23:10

Hej!
jag skriver här för jag vill komma i kontakt med dig. Har du möjlighet att mejla mig?

/Kristina Wirén

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anja

Denna blogg använde jag som verktyg för att få ut mina tankar och känslor kring solurtikaria som jag drabbades av hösten 2008. Jag ville även använda bloggen för att skapa kontakter med andra personer som befann sig i liknande situationer, samt underhålla nära och kära om vad som hände i mitt liv. Nu är jag frisk och bloggen är därför avslutad, men jag låter den ligga kvar så att personer med samma diagnos eller med ett allmänt intresse kring solurtikaria kan gå in och läsa om min resa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela