Sol i sinne

Att leva med solurtikaria.

Vilken trappappappappappa...

Publicerad 2013-01-20 23:38:25 i Vardag,

Igår var jag ute med SM och JN för att fira att den här apkursen var över. Sjukt trevlig och bra kväll, tills jag halkade i en stentrappa och åkte på rygg nerför tre-fyra trappsteg. Inte lika skönt som man kan tro. Idag har jag sjukt sexiga blåmärken på rumpan och ilningar i nacke och rygg. Härligt! Antagligen bara en sträckning, vilket är en jävla tur med tanke på hur det kunde ha gått.
 
 
 

Efter tentan

Publicerad 2013-01-18 12:16:00 i Vardag,

Igår skrev jag tenta i ämnet som jag beklagade mig över senast och det gick väldigt bra! Minst 15 rätt av 20, så jag är godkänd iaf vilket känns väldigt skönt! Så mig går det ingen nöd på, jag lever och mår bra. Till skillnad från hur jag mådde senast.
 
Jag sa till mig själv tidigare att jag ska köpa något fint till mig själv om jag klarar den här tentan. Frågan är vad jag ska köpa. Förslag?

Lång tid ingen sjö

Publicerad 2013-01-03 15:16:32 i Vardag,

Nu var det ett tag sen jag skrev här, fastän jag har tänkt skriva så många gånger sedan dess. Julen och nyårsfirandet var i toppklass och jag vill inte tillbaka till vardagen igen. Tyvärr tvingades jag ta tag i det riktiga livet igen idag, men jag gav upp ganska snabbt. Med tårar i ögonen och en stor klump i magen insåg jag att jag förstår absolut ingenting av det vi läser om i skolan just nu och att den inlämningsuppgiften som ska in på söndag kan dra åt helvete. Typ så.
 
I solväg har det inte hänt så mycket nytt. Har kollat en del på serien "Shark Tank" och blivit sugen på att starta ett eget företag. Det enda jag kan komma på som jag skulle kunna skapa är ett företag som tillverkar smycken som reagerar på UV-ljus. Tyvärr är jag varken en smyckestjej eller en pysselmänniska så den tanken sket sig också.
 
Om ni tycker att det här inlägget var uppgivet och ledsamt borde ni se mig just nu. Blä.

Om

Min profilbild

Anja

Denna blogg använde jag som verktyg för att få ut mina tankar och känslor kring solurtikaria som jag drabbades av hösten 2008. Jag ville även använda bloggen för att skapa kontakter med andra personer som befann sig i liknande situationer, samt underhålla nära och kära om vad som hände i mitt liv. Nu är jag frisk och bloggen är därför avslutad, men jag låter den ligga kvar så att personer med samma diagnos eller med ett allmänt intresse kring solurtikaria kan gå in och läsa om min resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela