Sol i sinne

Att leva med solurtikaria.

Ny baby

Publicerad 2012-10-07 02:43:20 i Vardag,

I fredags fick jag en ny baby i mitt liv. Vissa skaffar barn, andra skaffar husdjur. Jag skaffar ny elektronik. Den här gången blev det en iPad. Åh, vilken lycka.
 
Idag (läs: igår) kunde jag gå från lägenheten till matbutiken utan smink, men med solskydd utan att få utslag. Jag gick knappt i direkt solljus, men ändå. Alltid något positivt.

Lugnet efter stormen

Publicerad 2012-10-04 13:30:25 i Behandling, Vardag,

Äntligen kan jag andas igen! De senaste veckorna har varit helt fullspäckade av nya intryck, sena nätter, plugg, projekt och massor av annat. Men de senaste dagarna har varit galet produktiva:
 
- Tentan avklarad i måndags. Vet inte hur det gick, men borde bli godkänd iaf.
- Sista seminariet igår och jag fick tre kreditpoäng av tre möjliga, vilket innebär tre extra poäng att lägga till tentan, yay!
- Har hjälpt en kvinna med att få sin hemsida i ordning och blev klar i natt.
- Adressändring och ansökan till ICA-banken inskickade.
- Mailade min hudläkare som förnyade mitt recept.
 
Det har säkert hänt massa fler saker också som jag har lyckats förtränga mitt i all stress. På tal om mitt nya recept så har jag bestämt mig för att gå ner i dos nu och bara ta tabletterna på morgonen istället för både morgon och kväll. Med andra ord halverar jag dosen, tror nämligen inte att det behövs så mycket medicin nu när solen inte är lika stark. Vi får se hur det igår. I värsta fall får jag öka dosen igen.
 
Igår började vår nya kurs, Redovisning I, som ska bli sååå intressant (på riktigt)! Yay!

Om

Min profilbild

Anja

Denna blogg använde jag som verktyg för att få ut mina tankar och känslor kring solurtikaria som jag drabbades av hösten 2008. Jag ville även använda bloggen för att skapa kontakter med andra personer som befann sig i liknande situationer, samt underhålla nära och kära om vad som hände i mitt liv. Nu är jag frisk och bloggen är därför avslutad, men jag låter den ligga kvar så att personer med samma diagnos eller med ett allmänt intresse kring solurtikaria kan gå in och läsa om min resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela